Prodej bytu 3+kk 69 m², Prosetín

Cena na dotaz

dohodou, Cena k jednání; Cena k jednání, včetně provize, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nádherný výhled, veškerá občanská vybavenost na dosah ruky. Tento útulný byt v Prosetíně u Hlinska Vás určitě příjemně překvapí.

Byt o dispozici 3+kk o celkové výměře 69 m2, z toho 2,6 m2 dva balkony, jeden situovaný na jih a druhý na sever. K bytu náleží dva sklepy o celkové výměře 7,3 m2. Bytová jednotka se nachází ve 3 podlaží bytového domu . Náklady na bydlení za měsíc jsou velmi nízké. Byt je nabízen včetně nábytku, tedy bydlet můžete ihned a postupně si byt přizpůsobit svým představám. Bytový dům je v udržovaném stavu. Parkování je zde dostupné.

Prosetín je lokalita nabízející kompletní občanskou vybavenost pro pohodlné rodinné bydlení. V bezprostřední blízkosti je základní a mateřská škola. U obecního úřadu se nachází obchod s potravinami. Pro volnočasové aktivity je v okolí připraveno dětské hřiště a tenisový kurt. Lokalita je vynikající také svou dopravní dostupností - autobusové spojení je přímé a pohodlné. Chrudim je vzdálená 20 minut jízdy autem a do Skutče se dostanete za 5 minut. Skuteč nabízí bohatou nabídku dalších služeb, včetně koupaliště, zimního stadionu, sportovní haly, plaveckého bazénu, vlakového nádraží, supermarketů a dalších obchodů a služeb.Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení v dobře vybavené lokalitě s vynikající dostupností do větších měst.

Čím ale vyniká tato vesnice? Její přírodou! Naleznete zde hned 6 Lomů, které jsou obklopeny krásnou přírodou. Naleznete je 5 minut od bytu. Kam ještě v okolí můžete vyrazit na výlet je například Hlinsko, Vrbatův Kostelec, Trhová kamenice, Nasavrky, Proseč a další.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mne neváhejte kontaktovat. Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám také ráda pomůžu. Budu se na Vás těšit!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 58357
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 69 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist